Štampa

O NAMA

    Firma ELEKTROLUKS je osnovana 03.03.1999. godine kao zanatska radnja za izvođenje elektroinstalaterskih radova da bi se već u januaru 2000. godine proširila i na trgovinsku delatnost u maloprodaji a 2002. godine i na trgovinu kroz veleprodaju.


      Tokom 2008. godine se ulazi u projekat izgradnje sopstvenog poslovnog prostora od 1080m2. Od 01.01.2009. godine firma Elektroluks posluje u sopstvenom poslovnom objektu na adresi Lole Ribara 67 gde se nalazi sedište firme, reprezentatitavan maloprodajni objekat i magacin veleprodaje.


        Uporedo sa razvojem trgovinske delatnosti, razvija se i sektor usluga u izvođenju elektroinstalaterskih radova.
      Stabilnim i sigurnim poslovanjem iz godine u godinu sticalo se poverenje kod svih renomiranih proizvođača elektro opreme i rasvete tako da smo danas zastupnici, distributeri i poddistributeri svih značajnih brendova u domenu elektro materijala i rasvete.


      Profesionalanim pristupom u poslovanju koji se bazira na poštovanju svih dogovora i rokova prilikom isporuka dobara i usluga stekli smo veliko poverenje kupaca i iz godine u godinu povećavali broj komitenata.


      Svojim upornim radom i fer i džentlmenskim poslovanjem i ponašanjem od male porodične firme izrasli smo u preduzeće koje danas zapošljava 22 radnika, posluje u svom objektu, poseduje sopstvena vozila za prevoz i dostavu robe i ima tendenciju daljeg razvoja.

Sertifikat Privredne komore Srbije - Excellent SME Serbia